Isnin, 5 Mac 2012

Jempol Mini Autoshow 2012....

Assalamualaikum wbt sahabat blogger semua. Semoga kalian senantiasa mendapat rahmat Allah SWT. Selawat dan salam kepada Nabi Muhammad SAW. Semoga syafaat baginda kita perolehi kelak.

Hujung minggu lalu, saya ke Jempol untuk menonton persembahan Mini Autoshow disana. Saya memang suka menonton dan melihat pelbagai jenis kenderaan yang sudah dimodifikasi lalu dipamerkan untuk tontonan umum. Seronok melihat pelbagai jenis ragam pemilik kenderaan mempamerkan kehebatan masing-masing dalam memperagakan kenderaan mereka.

Pameran diadakan selama 3 hari iaitu 2 - 4 Mac. Lokasinya di hadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Jempol yakni di Bandar Sri Jempol ini sendiri. Jadi, kepada sahabat semua layanlah beberapa keping gambar yang sempat saya rakamkan.







Jangan terkejut jika mendapat tahu pemilik kenderaan ini sebenarnya adalah seorang lelaki hehehehehe.....




Kereta yang sama tetapi gambar ini diambil pada waktu malam.. Tengok semua aksesori lampu yang telah dipasang...





Bahagian dalam kereta tersebut..Memang meriah sungguh kan huhuhuhh.....







Lihat pula sistem audionya.. Agak-agak bingit tak telinga kita kalau sedang memandu kereta tersebut? huhuhuh.....





Gambar bahagian dalam diambil dari jarak dekat.. Terserlah warna pink yang menjadi tema kereta ini...




Ini kereta lain pula...Tak perasan ada orang di tempat duduk penumpang masa saya ambil gambar ini..Enter frame la plak minah tue huhuhuhh....




Yang ini kereta lain dengan tema hijau melitupi keretanya..




Sekali lagi setiap kereta dipasang sistem audio yang sangat hebat...Berdentam dentum bunyinya pada malam itu ....




Sedikit suasana malam di sekitar tempat ini. Hujan mula membasahinya sedikit demi sedikit.

Agak-agak, kereta sahabat semua kalau diberi pakej percuma pun, nak ke pasang semua tue huhuhuhuh.....

44 ulasan:

Pretty Ryna berkata...

comeynya kete yg pink kaler tu

redza berkata...

xsanggup aku nk pasang semua tu..malu weh

Pok Amai-Amai berkata...

Klu blk Palong, mst melintas simpang 4 Bdr Baru Jempol. Dan sy selalu agp Jempol tu sunyi sepi je. Mcm takde pape. Huhuhu....klu duduk sane, maybe tau keistimewaan tentang Jempol.

Hoh! Berkenaan kereta2 yg lip-lap mcm tu...sy mmg tak suke nak psg itu ini kat kete. Biarlah standadr mcm biase je. Klu diberi free pun...tidak le....

eelobor berkata...

nasib baik la kawan x de hobi cam gini... kalau tak... robek lagi poket

amirah berkata...

owner dia lelaki? aduiii..pening kepala nengok semuanya warna pink..hehehe

faiz berkata...

buat semak je kete hias camtu..buat pameran bley la...

AdiaLuze berkata...

Assalammualaikum ..

Rasanya bab make up keta ni memang hobi lelaki kot. Sy kalau pasal keta takde la sanggup nak perabis sangat. Asal bersih dan dah servis apa yang patut, dah OK jee .. hehehe

kasihibu berkata...

tak rela nak pasang bunyi bingit bingit gitu
memang bebetul pecinta keretalah diorang kan?

de engineur berkata...

Cantik jugak ya, siap dgn lampu warna-warni

Pen Biru berkata...

tak sanggup habiskan duit utk hias kereta..huhuuh

mama ju, berkata...

Salam anakanda,
Nak buat ubai suai tu bukan sikit belanja, agaknya duit diaorg jatuh dr langit ke?
Nampak cantik dan unik!

NOOR FATIN berkata...

cantiknya warna pink tu! lelaki punya pulak tu.. hakhak..

Kakzakie berkata...

Terus teranglah kakak nie shah dapat free pun tak mahulah... tengok aje bolehlah:)

Kamsiah berkata...

salam
akak tak berapa minat pameran2 mcm ni hehe...so hubby tak pernah ajak kalua ke tempat2 mcm ni...

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum Sahrom,

Kalau kak anilah, rasanya tak sanggup buat macam ni kot walaupun diberi percuma. Malu ahhh

eB ezrin berkata...

slm,
eB x braper suker nk dekat sbb bising sgt. hik3

Mak Lagenda berkata...

Salam perkenalan..rupanya dekat je kita nih kan. Cuma tak sempat nak kenal je.

Mak pun pi tgk jugak autoshow nih. Tp jln2 skjp ajelah ptg sabtu tu. Mak lbh minat tgk exora yg ujung sekali tu :)

Lgpun, kenalan club kami jugak sam sumo tu

gadisBunga berkata...

orang dalam kereta tu....betul ke orang? jeng jeng jeng....

fairus berkata...

GEMPAK.. MACAM KERETA BERHIAS PUN ADA..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

HEHE..baik sy hias rumah dr hias kereta jd camni..


minah tu perasan awak nak tangkap gambar dia x hehe?

siti murni berkata...

suka jugak pergi auto-show ni..suka tengok2..hehe...

tapi kalau nak buat kat kereta sendiri rasanya..tak sanggup kot..lebih suka biar kereta standard.

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

fuiyooo lip lap lip lap kereta pink tu.. huhuhu

Yati berkata...

orang yang minat memang suka tambah macam-macam aksesori ya. Kalau akak, takde la kot. :)

atuk berkata...

Assalamualaikum Sahrom

sayang nak pandu kalau dah secantik macam tu....

Tea berkata...

Wahh Tuan... Sakan nampaknya bersantai melihat moto2 atau kereta berhias... Rasa2 mereka buat utk show ni jer... Kalau betul2 di jalan saya rasa yg lelaki pun segan..

A.s.t.i.n.a berkata...

Saya pun nak join show ni.. Letak lampu floresent setiap sisi kereta dengan warna merah putih biru dan kuning.. Malaysia Boleh! astina pun bolehhh!

Yunus Badawi berkata...

Assalamualaikum Shahrom.

Terima kasih ajelah w/p diberi free. Buat sakit telinga aje ... huhuhu

Dah lama tak ke Seri Jempol sejak anak saya tak lagi belajar di MRSM Serting.

Deru Ombak berkata...

Err... Kalerful.. Meriah, ghairah..

Kaum muda boleh lah kot, mcm akak yang dah berumur
Ni, tak sanggup.. Hehehe

Lya Colours berkata...

bukan main meriah
macam2 kaler lampu ado hah

Suhami Ahmad berkata...

muka ganas tapi keta pink uolls....eh?!

aanie berkata...

kete laki ke tu......jambu....hehe...

kalo sy pun xnak...nanti orang aim kete kita...huhuh....takottt...

Aziela berkata...

err....x larat laa nak buat macam tu... Poning kepalo...hehehehhehe. Oh yer, blog nie ok dah.. xberat pun....

norhidana berkata...

suke tgk tp tak suke lah nk pasang2 gitu kt kete,bt semak je... sikit2 udah la...
tp diaorang bwk gi keje tak ek kete2 gitu? huhuhui

zue berkata...

kereta mcm2 ni sesuai utk anak2 muda klu sy tak mungkin..:)

♥cmª shIemª♥ berkata...

salam atok..atok pun minat ke autoshow mcm ni?

series..cantik sgt2 kete2 tu..cma minat k car..

dpt free? nak2

Fatin Mraz berkata...

mm..mungkin tidak..hehee..

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam..
Hubby saya dah lama pasang apa ke benda tu...power M? Tak sukanya, mau luruh jantung kalau pasang lagu..tapi nasib baik kejap je gunanya..saya tak suka bising2, sakit telinga..

kay_are berkata...

kalau bagi pilihan.. taknak wat camtu.. biar luar nampak bese.. tapi enjin dalam terlebih luar bese.. baru gempak!

khaifaiz berkata...

dah mcm blog bro khairul plak

Lin Shijun berkata...

shijun 7.23
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
michael kors handbags
tory burch handbags
louis vuitton
gucci bags
louis vuitton handbags
mont blanc pen
michael kors outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pen
caoch outlet
ray ban sunglasses
longchamp soldes
air jordan 11
jordan shoes
fitflop sale
prada uk outlet
cheap oakleys
ray ban sunglasses
coach outlet online
abercrombie
jordan pas cher femme
ray ban uk store
louis vuitton outlet
ed hardy clothing outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
oakley sunglasses cheap
copy watches
michael kors uk
abercrombie & fitch
michael kors outlet
michael kors
www.louisvuitton.com
louis vuitton purses
coach factory outlet
ralph lauren uk
coach outlet online
gucci handbags

xumeiqing berkata...

151221meiqing
uggs for women
coach factory outlet
louis vuitton outlet
nike air huarache
hollister kids
ugg outlet
instyler curling iron
michael kors
coach outlet online
true religion
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ugg australia
polo ralph lauren
celine
coach outlet
uggs clearance sale outlet
ray ban outlet
coach outlet online
nike huarache
fake oakleys
abercrombie
mulberry handbags
the north face
ugg boots on sale
michael kors outlet
ugg boots
ugg outlet
coach factory outlet

chenlina berkata...

chenlina20160219
kate spade handbags
ray ban sunglasses
jordan retro
coach outlet store online
tory burch handbags
ugg outlet store
prada handbags
louis vuitton handbags
toms shoes
louis vuitton handbags
michael kors outlet
canada goose jackets
nike huarache shoes
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
adidas superstars
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
kids lebron shoes
ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
cheap ray ban sunglasses
supra shoes
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
ray bans
ugg boots
hollister clothing
nba jerseys
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
abercrombie outlet
ray ban sunglasses outlet
timberland outlet
coach outlet store online
as

dong dong23 berkata...

michael kors handbags
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
nike air jordan
louis vuitton handbags
michael kors outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
kevin durant shoes
polo ralph lauren
oakley sunglasses
kobe shoes 11
tiffany jewelry
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
nike sb shoes
polo ralph lauren
coach factory outlet
burberry outlet
michael kors outlet
christian louboutin outlet
ray bans
true religion jeans
louis vuitton outlet
ralph lauren polo outlet
christian louboutin outlet
kobe bryant shoes
coach outlet online
asics running shoes
louis vuitton outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kobe bryant shoes
coach factory outlet
gucci outlet
hollister uk
true religion shorts
nike uk
20165.26wengdongdong

艾丰 berkata...

JIANBIN0627
adidas uk store
longchamp pliage
michael kors online
gucci sunglasses
replica watches
mcm outlet
timberland boots
tory burch outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
juicy couture outlet
herve leger outlet
louis vuitton neverfull sale
michael kors bags
hollister uk
true religion sale
polo ralph lauren
tiffany and co
jordan shoes 2015
christian louboutin shoes
tiffany jewelry
michael kors outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
tiffany outlet
ferragamo shoes
michael kors handbags
links of london
mulberry handbags sale
mulberry handbags
coach outlet online
mcm backpack
tiffany jewelry
fitflops uk
jordan pas cher
nike air max 90
nike air max 90

Related Posts with Thumbnails